Κατασκευαστές

Ενημερωτικό δελτίο

Χρήστες σε σύνδεση

Online Τώρα: 4
Επισκέπτες σήμερα 143
Σύνολο Επισκέψεων 43229
Η Διεύθυνση σας 18.232.188.251

 

 

 

 

Τρόποι Αποστολής

 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 2 - 4 εργάσιμες μέρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος, εάν το προϊών δεν είναι διαθέσιμο μπορεί να γίνει παραγγελία με χρόνο παράδοσης 4-6 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας ,θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί ενημερωτικό  e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.


1. Αποστολή – Παράδοση Παραγγελιών

Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και απο την "προσβασιμότητα" του τόπου αποστολής. Για την αποστολή χρησιμοποιούμε Courier & μεταφορική εταιρία.

 

Η παράδοση μεγάλου όγκου προϊόντων γίνεται επι πεζοδρομίου.

 

Το electrolife.gr είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν διατηρεί εκθεσιακό χώρο. Αν θέλετε να δείτε τα προϊόντα απο κοντά θα πρέπει να επισκεφθείτε τους εκθεσιακούς χώρους που διατηρούν οι αντιπροσωπείες.

 2. Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση ,παρά μόνο το κόστος επιστροφής του προϊόντος , με την υποχρέωση να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή χρησιμοποιηθεί , μαζί με την απόδειξη ή το τιμολόγιο.

Στη περίπτωση που επιστραφεί ένα προϊών και αναλόγως το τρόπο που είχατε επιλέξει να πληρώσετε την παραγγελία σας ,θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων σας ,που θα ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή οποιοδήποτε προϊόντος.


Αρχική ΣελίδαΑρχική Σελίδα